fbpx
Džet-set Estrada

Kija i Milica posetile mališane na Institutu za Onkologiju: “Zadivljene smo njihovom hrabrošću”

Kija i Milica posetile mališane na Institutu za Onkologiju: "Zadivljne smo njihovom hrabrošću"

Milica Pavlović i Kristina Kija Kockar posetile su Institut za Onkologiju u Tiršovoj kako bi najmlađima ulepšale boravak u ovoj ustanovi i donele mnogo paketića.


Pevačice su se potrudile da ovaj jedan dan skrenu deci misli sa teške bolesti sa kojom se bore i istakle da su i same zadivljene hrabrošću mališana i njihovim pozitivnim stavom.

– Stvarno su nas oduševili. Igrali smo se i smejali non stop. Neverovatno je koliko su oni pozitivni i pored svega kroz šta prolaze. Toliko su hrabri i opušteni, pričali smo o sasvim nekim drugim temama, tako da stvarno je bilo lepo – rekla je Kija. Upravo je pobednica “Zadruge” predložila Milici da zajedno posete mališane.

– Bila je ovo sjajna Kijina ideja i odmah sam je prihvatila. Same smo osmislise paketiće i došle sa jednim jedinim ciljem – da ovim mališanima izmamimo osmeh na lice i provedemo jedan lep dan sa njima. Pričali smo o svemu i svačemu sa njima i bukvalno su morali da nas izbace napolje, koliko smo se zapričali. Pitali su nas bukvalno sve – i za tračeve i za naslove u novinama, da smo morali mi njih na kraju da pitamo za koje novine oni rade – kroz šalu kaže Milica.

Kija je nedavno i sama posetila Institut za Onkologiju zbog problema sa svojim zdravljem, kada joj je odstranjen tumor na dojci.

– Više sam se tada plašila jer nisam znala šta me čeka. Kad sam bila mlađa bila sam hrabrija i takva su i ova deca. Mnogo više se plaše njihovi roditelji, nego oni sami – kaže Kija, dok Milica dodaje da se trudi da se redovno kotroliše:

– Možda ne u meri koliko bi trebalo, ali vodim računa o svom zdravlju. Zbog posla i ne stižem koliko želim, pa kritikujem sebe zbog toga.

Na kraju posete Milica i Kija imale su zajedničku poruku za sve javne ličnosti.

– Savetujemo svima da izdvoje barem jedan dan u godini za ovako nešto. To je za sve nas samo trenutak naših života, a za njih mnogo znači – poručile su pevačice.

Foto: Print Screen

Izvor: PRessSerbia/Blic

 

 

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA