Booking.com
Početna » Entertainment » TV » IVAN MILINKOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ ODUŠEVILI  
Estrada TV

IVAN MILINKOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ ODUŠEVILI  

IVAN MILINKOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ ODUŠEVILI  

Ivan Milinković, Džejla Ramović i Katarina Živković sinoć su gostovali u emisiji ” Halo halo”


 

Spoj mladosti i iskustva, muzika za dušu, emocije kroz svaki ton, vanserijski talenti, neki su od komenatara  posle sinoćne emisije ., Halo, halo” emitovane na Grand televiziji.

Naime, gosti kod Vesne Milanović bili su: Ivan Milinković, Džejla Ramović i Katarina Živković.

Jedan od najkvalitetnijih muških vokala u regionu Ivan Milinković, objavio je sliku sa pobednicom takmičenja ,, Zvezde Granda”, Džejlom Ramović.

,, Uvek je zadovoljstvo biti u društvu mladih kolega koji imaju raskošan talenat. Džejla Ramović je vanserijski vokal, siguran sam da će napraviti nesvakidašnji muzički uspeh u godinama koje dolaze”.

Ivan je u emisiji najavio da vredno radi na trećoj numeri, ,,Ne voli me zažalićeš”, koja će na iznenađenje svih biti pop balada.

,, Očekujte nešto potpuno novo. Pop balada za koju je muziku i aranžman uradio Predrag Stojković, a tekst Dragan Milošević, uskoro će imati svoju ekranizaciju. Nadam se da će emocija koju nosi ova pesma otvoriti srca publike , da će svako pronaći sebe u nekoliko minuta ove pesme. Do polovine oktobra objaviću i četvrtu numeru i krećem sa samostalnim nastupima od 16.oktobra”, dodao je Milinković.

Foto:privatna arhiva

PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia