Početna » VIP » Džet-set » “ISMEVALI SU ME GORI OD MENE” Jovana Jeremić tvrdi da je prošla golgotu
Džet-set VIP

“ISMEVALI SU ME GORI OD MENE” Jovana Jeremić tvrdi da je prošla golgotu

Jovana Jeremić ispričala NEVEROVATNU PRIČU o susretu sa Željkom Mitrovićem!
Foto: Printscreen/YouTube

Voditeljka vikend izdanja jutarnjeg programa na televiziji “Pink”, Jovana Jeremić otvorila je dušu i otkrila da su je godinama sputavali i ismevali oni gori od nje.


Ona je objavila fotografiju sa brojnim diplomama i priznanjima koje je dobila tokom svog školovanja i ispisala poruku koja je izazvala brojne komentare.

– Sve u životu mogu da vam uzmu, ali znanje i sposobnost nikada! Znanje je moć, ono me je dovelo onde gde pripadam, na Pink – započela je voditeljka, a potom rekla sa čim se sve susrela tokom odrastanja.

– Preživela sam sve – ismevanje gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, oni kojima je preporuka bila krevetna diplomatija, onih koji se ni za šta nisu u životu borili, onih koji su u javnosti preko dana govorili o moralu, dok bi noću, sto se morala tiče, sve odlazilo na – morala sam. I da vam, iskreno, sada priznam: više me je bolelo ćutanje mojih “prijatelja”, nego sarkastični, nakaradni i argumentovano neutemeljeni narativi mojih neprijatelja – ispisala je Jeremićeva, a potom zaključila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

– Pobedila sam rezultatom! Jer ja samo tako umem. A i čisto da se zna razlika između mene i njih. Zato nikad, ama baš nikad, ne sumnjajte u Jovanu Jeremić. Ona je borac – specijalac, treniran u najsurovijim uslovima, da u gađanju uvek uzme apsolutnih sto!

PRess Serbia