Booking.com
Entertainment Društvo Džet-set Estrada News Reality Srbija VIP Zanimljivosti Zvezde granda

Ipak će Darko Lazić morati na još jednu operaciju. Pogledajte šta je u pitanju

Screenshot 2 11

Čeka se…


Folk pevač, Darko Lazić, se već devet dana nalazi u KBC Zemun, gde se oporavlja od jezivih povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada je u blizini rodnog Brestača, pod dejstvom alkohola, sleteo sa puta.

Prvi dani koje je proveo u bolnici bili su kritični, ali je pevač, na sreću, sada stabilno i, kako tvrd izvor iz KBC Zemun, primetni su pomaci kada je u pitanju njegovo zdravstveno stanje.

Pazite, pomaka evidentno ima i nadamo se da će ih biti još, ali svima treba da bude jasno da će njegovo lečenje dugo trajati, neće on skoro iz bolnice. Sada nije u veštačkoj komi, svestan je, pomalo komunicira sa medicinskim osobljem, ali mu se savetuje da se ne napreže, da se ne bi umarao. Njemu treba još dosta snage i, na svu sreću, reč je o mladom čoveku, pa je njegovo telo i organizam uspelo da istrpi ono najgore” – kaže izvor za “Pink.rs” i dodaje da Lazić mora ponovo biti operisan, ali se čeka da se ispune svi neophodni uslovi:

Što se toga tiče, ja tu ne bih spekulisao. Izvesno je da će oporavak biti težak i dug, da bi u neko dogledno vreme trebalo da operiše butnu kost, ali čeka se odgovarajući trenutak. Čim se steknu svi neophodni uslovi, i to će biti urađeno.”

Podsetimo, Lazić je danima bio u veštačkoj komi zbog povreda opasnih po život, a takođe izvađena mu je i slezina, čime mu je zaustavljeno obilno unutrašnje krvarenje.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia