Booking.com
Entertainment Parovi Reality

Gastoz ulazi u “Parove” za basnoslovnu sumu, ali to nije sve!

GASTOZ OČAJAN, NIJE MU BILO DOBRO KADA JE VIDEO OVU SLIKU!
Foto: Printscreen/Instagram

Nenad Marinković u devetoj sezoni popularnog rijalitija!


Nenad Marinković Gastoz rešio je da se nakon nekoliko godina ponovo useli u luksuznu vilu u Zemunu, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Kako izvor otkriva, iako se osma sezona još nije završila, producenti su uveliko počeli da traže nove učesnike, među kojima će najjači adut biti upravo Gastoz.

– Gastoz je tokom ove godine prošao toliko toga, od nekoliko meseci u Tajlandu i nemogućnosti da se vrati, pa do najluđih avantura po svim gradovima Evrope. Po završetku prvog talasa pandemije i po dolasku u Beograd, nastavio je sa ludim žurkama i mladalačkim životom. Tek kada je dobio poziv za “Parove#, shvatio je koliko mu je u stvari potrebno da se skloni od svega i prihvatio je ponudu – kaže izvor i otkriva da će Marinković imati najveći honorar tokom devete sezone rijalitija.

– Gastoz je tokom svake sezone u kojoj je učestvovao pokazao da je rođen za rijaliti. Gotovo da ne postoje udarne priče tog rijalitija koje se nisu vrtele oko njega. Budući da je jedan od retkih koji su ostali verni tom formatu, nije bilo sumnje da će mu biti ponuđen bogat honorar. Tako je i bilo, a on će za godinu dana u rijalitiju zaraditi više od 200.000 evra. Ako na sve to i pobedi, dobiće još 50.000 evra i iz rijalitija izaći bogatiji za četvrtinu miliona – navodi izvor, koji tvrdi da je Gastoz već smislio na koji će način uložiti zarađeni novac.

– Budući da već ima stan, sledeće na njegovoj listi jeste ulaganje u nekretnine ili lokale. Još se premišlja, ali sigurno je da ovog puta zarađen novac neće baciti niz vodu. Kako i sam voli da kaže, nije više mali i mlad, pa da može da se zeza. Sigurno je da će napraviti šou čim uđe, ali važno je da mu u glavi ostane jasan cilj – objašnjava izvor i dodaje da ga jedino plaši da se Marinković ne zaljubi.

– Ukoliko ostane sam, nema sumnje da će pobediti i odneti treću krunu. Ukoliko to ne bude slučaj i ako se zaljubi u neku učesnicu, to će ga pojesti i može da baci u vodu sve. Kad god je bio u rijalitiju, nalazio je žene koje su mu pravile ljubomorne scene, pa je sada vreme da pokaže narodu koliko ume da bude pozitivan kada nikoga ne nosi na grbači – zaključuje izvor “Alo!”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia