Booking.com
Početna » Reality » Filip Car udario na Dejana Dragojevića pa otkrio sa kim je Aleks htela da bude prošle godine
Reality Zadruga

Filip Car udario na Dejana Dragojevića pa otkrio sa kim je Aleks htela da bude prošle godine

ODAKLE FILIP CAR VUČE KORENE? Pričalo se da je HRVAT, a EVO šta je PRAVA ISTINA!
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Napravio karambol


Nakon izlaganja Ivana Dragića o Aleks Nikolić, voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru.

– Uvažavam mišljenje svih. Ne znam samo gde se desila kontra u tvom odnosu? Čuo sam da je tvoja devojka imala trojku u tuš kabini i da je sa još jednom devojkom imala poljupce. Ja bih lagao kada bih rekao da je za mene to nemoralno, nije nemoralno. Nemaju mnogi mu*a da rade ono što žele zbog širokog auditorijuma – rekao je Car.

– Pre toga je bilo kako koristi Dejana, kako je sa njim iz interesa – rekao je Mića.

– Ona ne može nikako da zadovolji ljude, da je ostala ili ovo uradila – dodao je Car.

– Ja nisam hteo zbog toga da se pomirim sa njom, pa sam osetio da mogu da pređem preko toga i evo sad smo zajedno – rekao je Ivan.

– Ti si iz ljubavi prešao preko nečega što možda nije moralno. Ne smatram da je ona ostavila momka iz ljubavi. Ja sam istomišljenik ljudi da tu ljubavi nije ni bilo – rekao je Filip.

– Da je druga devojka u pitanju, da li bi je osudio ili bi branio, kao što braniš sada Aleksandru – pitao je Dragić.

– Ja nju ne branim sada, ali je ne bih osudio…Danas da Marko ustane i da kaže: “Izvini, ja sam previše vremena proveo sam, ne osetim više tu ljubav i emociju, idem dalje svojim životom”, za mene si pošteniji, nego da si lažno ostao – rekao je Filip, pa je nastavio:

– Ti si rekao da bi i ti tu prišao – dobacila je Aleks.

– Naravno, čim si ušla, ja sam imao kontakt sa tobom. Ja sam prvi najveći problem imao kada si ti ušla u kuću. Tvoj i Dejanov odnos nije započeo na zdravim temeljima, zato što je Dejan bio emotivno nestabilan, imao je probleme za bivšu ženu, emocije koje su ga vukle. Ti si došla kao bajpas na ranu…Ja sebi ne bih dozvolio da zbog neke žene, promenim veru – rekao je Car.

– On nije promenio veru – rekla je Aleks.

– Meni taj brak nikada nije bio normalan. Kada je nešto napravljeno od blata, a ne od zlata, može ga pos**ti svako. Nisu ni veza ni brak kao frižider, pa da imaš garanciju. Oni su se kotrljali na pomoćnim kolima nečijim deset meseci. Sama ta činjenica koju si rekla da je ljubav prestala je pokazatelj da to nije bilo baš ono jako. Posle dva meseca se devojka vrati da stvori egzistenciju, jer je Dejan rekao svako svoja lopata. Nema tu svako svoja lopata, ako ste se toliko voleli. Tako da, da grubo ne zvučim, mislim da vam je ljubav bila ozbiljna lakrdija – nastavio je Car.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia