Booking.com
Entertainment Džet-set VIP

Borjan o NATO bombardovanju: „Živeli smo u 40 kvadrata, čistio sam pekaru…“

Borjan o NATO bombardovanju: „Živeli smo u 40 kvadrata, čistio sam pekaru…“
Foto: Instagram

Golman Milan Borjan našao se ponovo u žiži javnosti – sada je pričao je i u kakvom sećanju mu je ostao period bombardovanja, pa priznao da iz detinstva nosi teške traume.


Milan Borjan je ranije govorio kako je sa porodicom živeo u Kninu, ali je ratni vihor doveo do toga da se preseli u Beograd.

– Tih pet godina, od 1995. do 2000. smo živeli u Beogradu, u blokovima. Moji su predali papire za odlazak u Ameriku, Australiju, Kanadu i Zimbabve, dobili smo da možemo da odemo u Kanadu i Zimbabve i onda je trebalo doneti odluku. Ćale je odlučio da idemo za Kanadu. Moji i dalje žive tamo, ne planiraju da se vrate, lepo im je – rekao je Borjan svojevremeno za TV Prva.

Sada se prisetio kako je bombardovanje bio jedan veoma težak period za njega i njegovu porodicu.

– Bio sam klinac, mislio sam petarde pucaju i onda gledajući oca, majku, babu i dedu kako žure bio sam i uplašen dosta. Jedna veoma teška trauma iz detinjstva mi je to, ali bože moj, možda sam zato i postao bolji čovek danas – ispričao je Milan.

Kad je njegova porodica došla u Beograd otišli su kod njegove tetke, i tada je odlučio da krene da zarađuje kako bi doprineo domaćinstvu.

– Tu smo živeli u malom stanu od 40 – 50 kvadrata a nas je bilo dvanaestoro, trinaestoro. Stvarno je bila borba, ja sam ustajao sa ocem svako jutro u 3 sata, delili smo novine. Od 21h do 24 h čistili smo jednu pekaru – rekao je Borjan.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia