Booking.com
VIP Džet-set

BIO JE TO SKLOP TALENTA I SREĆE: Popularna voditeljka otkriva kako je započela svoju karijeru u svetu televizije

"Da li je moguće da NEMAJU GRAM PAMETI?" Zadrugarke nisu znale koliko lupetaju, Sanja Marinković se šokirala
Foto: ATA Images

Popularna voditeljka Sanja Marinković bila je gošća u jednoj emisiji u kojoj je otkrila kako je počela karijeru po kojoj je danas jako popularna.


Kada sam imala šest godina shvatila sam je televizija moj poziv. Kao mala sam bila balerina, bila sam u krupnom kadru na nacionalnoj televiziji, i zahvaljući tome putovala sam po Srbiji – priča Sanja, pa nastavlja:

– Ako si želeo da se baviš televizijom u tom vreme, nisi imao mnogo mogućnosti. Nikakvi konkursi nisu postojali, bila su samo poznanstva. Bila sam harizmatična, volela sam kameru i imala sam dobru dikciju, pa mi jedan prijatelj zakazao sastanak sa urednikom jutarnjeg programa. Pola ljudi nisam ni znala, ali to je bio jedan sklop talenta i sreće. Bila sam toliko srećna, i sve je posle išlo svojim tokom, tako sam pekla zanat – rekla je voditeljka.

Ona je prepričala i kako se prvi put uključila u živi program.

– Jedno jutro se desilo da se jedna devojka razbolela, meni krenuli da viču: “Brzo, idemo lajv” i ja sako oblačim i uključim se. Njima se to dopalo, a u dogovoru sa Boškom Jakovljevićem prešla sam na Pink i tu nastaje magija – otkriva Marinkovićeva.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia