Booking.com
VIP Estrada

Bila protivnik silikona, a SAD ih ugrađuje u grudi: Rada Manojlović nakon raskida sa Harisom donela odluku

Rada Manojlović završila u HITNOJ, nije joj dobro - posledice korone je dotukle
Foto: Instagram

Rada Mnojlović koja je negovala prirodan izgled, nakon raskid sa Harisom Berkovićem odlučila se za promenu. Pevačica je navodno rešila da poveća poprsje.


Rada je, naime, navodno već bila kod plastičara i izabrala “jake trojke”.

– Radi su oduvek aduti bili duge noge i dobar glas i nikad nije imala kompleks zbog malih grudi. Kad je raskinula sa Harisom, rekla mi je da želi da promeni nešto na sebi. Mislila sam da hoće da promeni frizuru, kao većina žena posle raskida, ali ona me je iznenadila. Rekla mi je da namerava da ugradi silikone! – kaže Radina drugarica za Informer, koja je insistirala na anonimnosti.

Pevačica je toliko odlučna u nameri da poveća grudi da je navodno već bila kod plastičnog hirurga.

– Rada je sa sestrom Majom pre nekoliko dana bila na konsultacijama kod plastičara. Definitivno će ugraditi silikone, ali neće preterivati. Izabrala je “jake trojke”, koje će najverovatnije ugraditi krajem leta jer sve do tada ima zakazane tezge, koje ne želi da otkazuje zbog operacije – priča sagovornica i dodaje da je folk zvezda sa doktorom pričala čak i o operaciji nosa:

– Rada se raspitivala i o operaciji nosa, ali je na kraju odustala od toga. Rekla je da nema dovoljno hrabrosti i za tu operaciju, iako mi je priznala da su joj smetale prozivke koleginica da ima veliki nos. Ma kad je već rešila da operiše grudi, ubeđujem je da smanji i nos, ali ne verujem da će me poslušati.

Rada je godinama bila protivnik silikona i jedina je folk zvezda koja nikad nije otišla pod nož.

Međutim, nedavno je promenila mišljenje.

– Ako nešto krene da mi visi ili spada i kad pomislim da nešto ne valja na mom telu, popraviću to. Kada uđem u neke godine, vrlo je moguće da ću se operisati – izjavljivala je ranije Manojlovićeva.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia