Booking.com
Početna » VIP » Ana Nikolić otkrila da joj je deda umro od alkohola: Nasledila sam to od njega, pomešao se pogrešan DNK!
Estrada VIP

Ana Nikolić otkrila da joj je deda umro od alkohola: Nasledila sam to od njega, pomešao se pogrešan DNK!

Koleginica žestoko oplela po Ani Nikolić: Došla je na krilima Miše Banane, gledala je korist
Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić retko kada iznosi detalje o porodici, ali je ovog puta govorila o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom.


– Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! “Baba, ideš na blok na nekoliko dana.” Zove me i kaže: ”Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?! Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko. Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio. Posle je odblokiram. Zamisli da svaki dan slušam njene priče – rekla je Ana, pa otkrila da je njen deda imao probleme sa alkoholom, zbog čega ga je supruga ostavila, a potom se uporedila sa njim.

– Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomešao se pogrešan DNK, šta da radim – kazala je Ana kroz smeh u emisiji “Magazin In”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia