Booking.com
Travel

Na ovom mestu možete da upoznate najbogatije ljude na svetu, to im je druga kuća za vreme proleća!

Istraživanje pokazalo koje su najskuplje i najjeftinije evropske destinacije

Ova mala mediteranska država poznata je po svojoj luksuznoj atmosferi, prelepim pejzažima i bogatom noćnom životu. Za mnoge od najbogatijih, Monako nije samo destinacija za odmor, već i mesto gde se osećaju kao kod kuće.


 

Tokom proleća, grad je posebno živahan zbog raznih događaja koji se održavaju. Jedan od najpoznatijih je Formula 1 Grand Prix u Monte Carlu, koji privlači ne samo ljubitelje automobilizma već i poslovne ljude i VIP goste. Osim toga, u Monaku se često održavaju različiti poslovni skupovi, gala večere, dobrotvorne aukcije i druge ekskluzivne manifestacije koje privlače najbogatije ljude iz celog sveta.

Za najbogatije ljude, Monaco pruža idealnu kombinaciju luksuza, sigurnosti i diskrecije. Ovde mogu uživati u prelepom pejzažu, vrhunskoj hrani i piću, kao i u društvu drugih uticajnih pojedinaca.

Takođe, poznat je po svojim visokokvalitetnim privatnim klubovima, jahtama i ekskluzivnim rezidencijama koje privlače elite iz sveta biznisa, politike i zabave. Stoga, za mnoge od najbogatijih, Monako za vreme proleća postaje svojevrsna “druga kuća” gde mogu uživati u svom statusu i bogatstvu.

(24sedam.rs/pixabay)

PRess Serbia