Booking.com
VIP Džet-set

Fatalna voditeljka RTS-a! Ima najbolje noge i nikada nije išla kod plastičara (FOTO)

Slađanu Tomašević napala komšinica i brutalno je pretukla
Foto: Instagram

Slađana Tomašević zaštitno je lice RTS-a na kom radi već 23 godine, a svojim izgledom pleni gde god da se pojavi.


Voditeljka “Beogradske hronike” Slađana Tomašević važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, ali i voditeljku s najboljim nogama. Gledaoce uvek prikuje za male ekrane, a kada na društvenim mrežama objavi fotografiju s mora lajkovi i pohvalni komentari “pljušte” sa svih strana.

Fatalna voditeljka RTS-a! Ima najbolje noge i nikada nije išla kod plastičara
Foto: Instagram

Važi za velikog profesionalca, a njen život nikada nisu pratili skandali. Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih. Slađana Tomašević je počela da radi kao voditeljka na RTS-u kada je imala samo 22 godine. Nikada nije promenila svoju medijsku kuću i jedna je od onih voditeljki sa najdužim stažom na RTS-u.

Vitkom linijom i izvajanom figurom muškarce “obara s nogu”, žene joj zavide, a niko ne veruje koliko godina ima. Voditeljka je rođena 4. septembra 1973. godine, što znači da trenutno ima 49 godina, mnogi bi joj dali bar duplo manje.

Takođe se često mogu čuti i komentari da je Slađana voditeljka sa najlepšim nogama, a slike u atraktivnim kombinacijama u kojima su joj noge u prvom planu često deli na društvenim mrežama i mnoge ostavlja bez daha.

Ipak zgodnoj voditeljki zameraju jednu stvar, često kažu da je preterala sa solarijumom, te se šale na njen račun kako “spava u njemu”. Ona je jednom prilikom za medije otkrila istinu o svom tenu, a zatim se osvrnula i na “probleme sa udvaračima”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia