Booking.com
Estrada VIP

“Ne planiram drugo dete”: Marija Šerifović progovorila o sinu Mariu

TREBAĆE VAM VELIKA ČAŠA VODE KADA VIDITE KOLIKO NOVCA MARIJA ŠERIFOVIĆ DAJE NA VEČERU
Foto: Instagram

Marija Šerifović u decembru prošle godine dobila je sina Maria kog je na svet donela surogat majka, a sada je otkrila da li planira još dece.


Naime, Marija Šerifović održala je koncert u Švedskoj, a gost na istom joj je bila Teya Dora koje će Srbiju predstavljati na Evroviziji koja se ove godine održava u Malmeu.

Marija je, ovom prilikom za medije otkrila i da li planira još dece.

– U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo – rekla je Marija.

“Pogađali su me maliciozni komentari”

Podsetimo, Marija je nedavno dobila sina kojem je dala ime Mario, a otkrila je da je negativni komentari više ne pogađaju.

– Ne pamtim tračeve. Kada sam bila mlađa možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Davno sam takve stvari ostavila za sobom – rekla je Marija koja ne krije da joj je sin Mario ulepšao život.

– Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija – rekla je pevačica za “24sata.hr”.

PRess Serbia