Booking.com
VIP Estrada

“Oprostite prevaru ako možete”: Brena progovorila o pravom licu njenog odnosa sa Bobom Živojinovićem

SVE ŠTO SMO ULOŽILI NESTALO JE PREKO NOĆI Boba Živojinović o Grandu i Breni: Ona je moja žena CEO ŽIVOT, nije lako održati BRAK!
Foto: Instagram

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su više od tri decenije, a uprkos svim nedaćama uspeli su da porodicu zadrže na okupu i svoju ljubav sačuvaju.


Pevačica neretko ističe da je kada se ugase kamere i reflektori ona obična majka i supruga.

– Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi – rekla je Brena u “Grand Magazinu” i dodala da je poverenje najvažnije u jednom odnosu.

– Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan – priča ona, a onda otkriva i da li prevaru treba praštati:

– Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

– Čovek koji voli suštinski, bez šminke, bez veštačkih trepavica, kada ste umorni, e to je pravi muškarac koji vas voli, a ja upravo imam takvog – pohvalila je Brena svog supruga.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia