Početna » VIP » Džet-set » Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio u kakvim je odnosima njom i NJENOM MAJKOM
Džet-set Estrada VIP

Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio u kakvim je odnosima njom i NJENOM MAJKOM

Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio u kakvim je odnosima njom i NJENOM MAJKOM
Printscreen

On je ispričao da li im se javlja kada ih sretne. 


Majka Aleksandre Prijović kako pišu mediji je tašta za poželeti. Ne samo da se sa Filipom Živojinovićem savršeno slaže, nego je i prema bivšim ljubavima svoje ćerke bila u dobrim odnosima. Jedan o pevačicinih bivših ljubavi prokomentarisao je svoj odnos sa mamom popularne pavačice, Borkom Mihajlović.

Tokom gostovanja na “Kuriru” Ljuba Perućica, koji je danas srećno oženjen, iskreno je ispričao u kakvim je odnosima sa Aleksandrom Prijović.

— Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, “ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..”. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice — rekao je on, a na pitanje novinara da li pita za mama Borku, Ljuba je kao iz topa odgovorio:

— Naravno. Uvek, naravno. Uvek pitamo jedne druge za porodicu — otkrivši tako da je majka Aleksandre Prijović svojevremeno i njemu bila sjajna tašata.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Glossy

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia