Booking.com
VIP Estrada

Atraktivne Uraganke progovorile o ljubavnim planovima i karijeri, a onda je Ksenija priznala nešto što je dugo krila od svih!

URAGANKE SE NE PODNOSE Isplivali šok detalji koje Sanja, Ivana i Ksenija kriju godinama
Foto: ATA Images

Iako mlade, ženski trio „Uraganke“ već godinama uspešno zauzima zavidno mesto na estradi. Ovoga puta, one su odlučile da izađu iz zone komfora i uz pesmu „Legalan“ objave i baladu „Koraci“ kojom su predstavile sebe u skroz drugačijem izdanju.


Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić progovorile su o privatnom životu, karijeri, ali i odgovornosti koju osećaju prema mladoj publici kojoj su uzori. Pevačice ističu da su svesne da se deca ugledaju na njih zbog čega posebno vode računa o primeru koji daju i poruci koju svojim pesmama šalju.

– Jako smo srećne. Iskrena da budem, bile smo skeptične sa pesmom „Legalan“ zato što je smelija, u tekstu se pominje alkohol. Do sada najdalje što smo išle sa provokativnim pesmama jeste „Ti bi da vodimo ljubav“, što nam je i tada bio veliki izazov – rekla je Sanja, na šta se njena koleginica Ivana odmah nadovezala.

– Posebno mi je drago što nas u velikom broju prate deca. Naravno, ogromna je odgovornost imati mladu publiku, trudimo se da vodimo računa kakav primer dajemo deci koja se ugledaju na nas – rekla je atraktivna pevačica, koja priznaje da je naišla na fenomenalne reakcije kada se javnosti predstavila u prirodnom izdanju.

– Mislim da ljudi vole prirodan izgled. Kada sam na svom Instagramu objavila fotku sa kratkom kosom, bez nadogradnje, svi su se oduševili. To je bila najkomentarisanija objava – iskrena je bila ona.

Pevačice priznaju da su se skroz posvetile karijeri, da rade punom parom, i da se nadaju da će Novu godinu takođe provesti radno.

– Nadamo se da ćemo nastupati za doček Nove godine. Nakon svih epidemioloških mera, red je bio da se vratimo nastupima i jedva čekamo da zapevamo u novogodišnjoj večeri. Iako su to porodični praznici, muzičari uglavnom tada rade, ali mi se super provedemo sa publikom, tako da uživamo – rekla je Ksenija, a onda su devojke otkrile želju koju će zamisliti u ponoć.

– Za Novu godinu bismo sebi poželele još hitova, dosta posla, i da se sve vrati u normalu i da korona prođe zauvek – poručile su one. Ceci se dopala moja pesma

Uz to što je u sastavu grupe, Sanja se posvetila i pisanju tekstova, pa je tako upravo ona autor njihovog novog hita „Legalan“.

– Planiram da nastavim da pišem pesme za našu grupu, to je jedna grana u muzici u kojoj se pronalazim, jako mi prija i vidim da mogu da odradim posao dovoljno dobro da se ne obrukam. Napisala sam pesmu za Cecu koja joj se jako svidela – rekla je ona.

Ksenija: Počinjem da živim sa dečkom!

U poslednje vreme dosta se spekulisalo o ljubavnom životu Ksenije Knežević. Sada je pevačica za Alo! otkrila svoj emotivni status, ali i razloge zbog kojih često menja imidž.

– Već šest godina sam u vezi sa Nikolom sa kojim uskoro počinjem da živim. Roditelji podržavaju tu moju odluku zato što se mi slažemo u svakom segmentu i u stabilnoj smo vezi, pa je ovo bio logičan sled stvari – rekla je ona, i dodala:

– Često menjam boju kose jer volim da eksperimentišem. Moje promene raspoloženja nemaju veze s tim, jer ja dnevno imam po tri nervna sloma i, vodeći se time, trebalo bi da se ofarbam u zeleno. Volim spontanost, zbog toga sam i obrisala sve fotografije sa Instagrama jer mi je sve bilo previše ispozirano – rekla je ona.

Izvor: PressSerbia/Alo

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia