Booking.com
Entertainment Lifestyle Showtime VIP

ALEKSANDAR FILIPOVIĆ: NEKAD SE UPLAŠIM GODINA JER VREME BRZO PROLAZI!

ALEKSANDAR FILIPOVIĆ: NEKAD SE UPLAŠIM GODINA JER VREME BRZO PROLAZI!
Foto: Facebook

– Moram da priznam da se nekad uplašim godina


Stalno živimo u nekoj frci i zaboravimo kako vreme brzo prolazi. Menjaju se zone i onda pomislim kako je mnogo godina prošlo, izjavio je Aleksandar Filipović, voditelj emisije “Tabloid”, u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.

S obzirom na to, da se njih dvojica godinama poznaju, prisetili su se i zajedničkih druženja, pa je u jednom momentu Filipović rekao kako je Škundrić prva osoba koja ga je odvela u Skadarliju i da ga je ona svojom atmosferom podsetila na najlepša morska putovanja, kao i na Novi Sad koji je poznat po tamburaškim zvucima.

Ni Škundrić nije ostao “dužan” njemu, pa je izjavio kako je Filipović prva osoba sa javne scene koja mu je prišla na početku karijere i rekla da će uspeti u ovom poslu, što je njemu tada veoma značilo.

Talk show emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” emituje se svakog četvrtka od 19h, pa sve do ponoći, u sklopu kompanije TopMedia, na net radijskoj stanici “TOPVIBE”. Emisiju možete slušati putem linka http://gamecraft.me/test/  koji je dostupan apsolutno za celi svet ili tako što ćete posetiti njihov portal topmedia.rs i videti sve potrebne informacije.

Ovu popularnu emisiju reemituje i radio stanica “COOL” na 107,7FM za područje Beograda i Južnog Banata.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia