Booking.com
Travel News Svet VIP

Poznati ovde proslavljaju godišnjice i provode praznike: Ovo je regionalni SPA hotel broj 1!

2

Hotel Aquaworld Resort Budapest jedini je SPA hotel u regionu koji zadovoljava sve potrebe i poznatih i nepoznatih, porodica sa decom, parova, pojedinaca, gostiju sa kućnim ljubimcima


10

Poznato je da je AQUAWORLD RESORT BUDAPEST jedan ood najboljih SPA hotela u okruženju, i upravo ovaj hotel zadovoljava sve potrebe svojih gostiju. Upravo zbog toga svi se uvek i iznova tamo vraćaju.

9

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na periferiji glavnog grada Mađarske, nalazi se pravi vodeni raj koji će svojom šarenolikom ponudom, zadovoljiti avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i probirljive hedoniste.
Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce.
8
Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord.
4
Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.
11
Brojni restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
Tekst i foto: PressSerbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia