Booking.com
Sport News

ZA DŽEDU POVREĐEN, ZA ABU DABI ZDRAV Nadal stiže na egzibiciju sa Novakom u Abu Dabiju

Novak Đoković nastavlja nastup na Završnom masters turniru u Londonu, a potvrđeno je i da će krajem godine nastupiti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.


Naime, organizatori su potvrdili da će najbolji španski teniser Rafael Nadal učestvovati na turniru, koji se igra 27. decembra, tek nekoliko dana nakon što je trebalo da nastupi, zajedno sa Đokovićem, na egzibiciji u Saudijskoj Arabiji, koja je otkazana zbog navodne povrede Španca.

Egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji bio je pod velikim pritiskom s obzirom na to da je saudijski novinar Džamal Kašogi brutalno ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu, a samo otkazivanje nastupa potvrdio je srpski teniser.

Posle potvrde da će Nadal biti spreman za takmičenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima javnost se zapitala da li je razlog otkazivanja meča u Džedi stvarno povreda Rafe, s obzirom da će biti oporavljen za drugo takmičenje koje se održava pet dana kasnije.

Pre Nadal takmičenje u Abu Dabiju potvrdio je i Đoković, a u tom gradu će se, osim njih dvojice, naći i Kevin Anderson, Hjeon Čung, Dominik Tim i Karen Hačanov.

Foto: Print Screen

Izvor: PRessSerbia/Blic

 

 

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia