Booking.com
News Društvo

3,2,1 – ČAČAK Održivi razvoj i novi putni pravci! Gradonačelnik Todorović fokusuiran na napredak grada!

putavi 1

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, u pratnji svojih saradnika, posetio je tokom nedelje nekoliko mesnih zajednica, među kojima su “Konjevići”, “Trbušani”, “Mojsinje”, “Kulinovci” i “Ključ”. Poseta je realizovana u sklopu obilaska lokacija gde se trenutno sprovode radovi na izgradnji novih putnih pravaca.


Ovaj značajan poduhvat ima za cilj poboljšanje putne infrastrukture u navedenim mesnim zajednicama, pružajući stanovnicima bolju povezanost i olakšavajući svakodnevne komunikacije. Gradonačelnik Todorović je tokom obilaska izrazio svoje zadovoljstvo dinamikom radova i istakao važnost ovakvih investicija za lokalnu zajednicu.

 Novi putni pravci ne samo što će olakšati kretanje među mesnim zajednicama već će i doprineti ukupnom razvoju tih područja. Gradonačelnik je naglasio da su ovi infrastrukturni projekti deo šire strategije unapređenja života građana i stvaranja održivih uslova za njihovu svakodnevnicu.

Inače, reč je o projektima za čiju je sanaciju, na zahtev Grada Čačka, Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i prometa odobrilo dodatnih 100 miliona dinara. Radovi se izvode na deset putih pravaca i biće realizovani ovoga meseca.

putevi 2 putevi 3(3,2,1 – Srbija, Pressserbia team/copyright printscreen instargram)

PRess Serbia