Booking.com
Music News

Saša Kovačević zapalio Arenu u Skoplju!

Saša Kovačević zapalio arenu u Skoplju!

Saša Kovačević  održao je koncert za pamćenje u Makedoniji u prepunoj Areni ”Boris Trajkovski” [divider]

 

Za koncert Saše Kovačevića u Skoplju vladalo  je veliko interesovanje , a da je publika sa nestrpljenjem iščekivala njegov nastup govori i to, da je Arena ”Boris Trajkovski” u Skoplju bila premela da primi sve one koji su želeli da uživaju u spektaklu koji im je priredio. O njegovom nastupu  se dosta pričalo , dok su makedonski mediji ovaj događaj pomno pratili, te je pevač dan pred koncert završio i u vestima na Kanalu 5.

Makedonci su oduševljeni Sašom i njegov koncert su  željno iščekivali, a po svemu sudeći i njihovi mediji ga veoma vole budući da je popularni pevač dao veliki broj intervjua proteklih dana za tamošnju javnost.

Prepuna arena  u glas je pevala sa Sašom.Nizali su se hitovi popularnog pevača, od samog početka njegove karijere pa sve do danas, a pesme poput “Rano je“, “Gde smo moja ljubavi“, “Noć do podne”, “Slučajno”, pa sve do najnovijeg hita “Živim da te volim”, izazvale su pravu euforiju. Publika je ovacijama dočekala i gošću Jelenu Tomašević, koja je zajedno sa popularnim pevačem pevala u čast Tošeta Proeskog pesmu ‘‘Pomozi mi”.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

мај 2024.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia