fbpx
Lifestyle Saveti

Tri razloga zbog kojih muškarci beže od vas

Kako se ljubav gasi? Ćutanje je početak kraja!

Želite li napokon da zadržite muškarca, prestanite da radite ove stvari


ZVUČI li vam ovo poznato: započeli ste novu vezu i  na početku je sve bilo savršeno, a onda je on odjednom nestao iz vašeg života?

Ako vam se to dogodilo i nekoliko puta, verovatno stalno ponavljate  iste greške kojima muškarce terate od sebe i tako nesvesno sabotirate sve svoje veze. Ovo su tri najčešće greške koje žene rade u vezama. Proverite radite li ih i vi:

Glumite mu mamu

Nijedan muškarac ne želi biti u vezi sa svojom majkom pa mu je i nemojte glumiti. Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu što da radi i kako da se ponaša, mogao bi se lako uplašiti i pobeći glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo kontrolisati život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

Glumite psihologa

Žene se često i uzaludno trude da dekodiraju muško ponašanje i da razumeju mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im se ne sviđaju.  No ono što kažu u narodu je, nažalost,  tačno: nijedna žena ne može promeniti muškarca. A muškarcima nije ni potreban neko ko ih želi da ih menja, nego neko ko će ih prihvatiti i s kim će da dele svoje misli i osećaje bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo te je pažljiv i sladak samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo treba li vam uopšte takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas nažalost moramo obavestiti da ste njemu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na svom samopouzdanju i tek onda pokušajte videti hoće li se i on promeniti i početi da vas ceni. Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom.

 

Izvor: Index.hr

Loading...

Video nedelje

Maya Berović - Sama

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!