Booking.com
Estrada VIP

Zorica Brunclik otkrila probleme sa suprugom koji traju godinama!

Zorica Brunclik s kemišem ratovala zbog ljubomore: "Digne mi pritisak na 200, ali posle mene trava ne raste"
Foto: Printscreen/TV Pink

Brakom za primer i nakon toliko godina zajedničkog života mogu se pohvaliti Zorica Brunclik i Kemiš koji su i danas zaljubljeni kao i prvog dana.


Kao i svaki odnos i njihov je prošao kroz različite faze, a Zorica je nedavno ispričala kakvu je ludost jednom učinila upravo zbog svog supruga.

– Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te modern frizure i ja odem i ošišam se – ispričala je pevačica koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.

– Jao majko kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže – iskrena je Brunclikova.

Koliko god oni bili primer idealnih supružnika postoje neke stvari koje Zoricu nerviraju kada je njena druga polovina u pitanju.

– Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas – otkrila je pevačica.

Izvor: PressSerbia/Grand

PRess Serbia