Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Vera Matović ima vilu od pola miliona evra, a tvrdi da je toliko i poklonila: “Od tog novca sam mogla da sagradim još jednu kuću”
Estrada VIP

Vera Matović ima vilu od pola miliona evra, a tvrdi da je toliko i poklonila: “Od tog novca sam mogla da sagradim još jednu kuću”

VERA MATOVIĆ BLISTA U OSMOJ DECENIJI! Pevačica otkrila tajnu svog izgleda
Foto: Printscreen/Tv Pink

Pevačica Vera Matović progovorila je o svom humanitarnom radi, jer je istakla da više ne želi da sluša spekulacije da njene kolege i ona imaju najviše novca, a najmanje učestvuju u humanitarnim organizacijama.


Vera poseduje vilu na Dedinju, čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra, a tvrdi da je toliko novca, ako ne i više, dala i u humanitarne svrhe tokom karijere.

– Od tog novca sam mogla da sagradim još jednu kuću na Dedinju, ali sam nesebično delila i šakom i kapom onima kojima je bilo potrebno – prvi put je Matovićka progovorila o humanosti i dodala:

– Nikada se nisam hvalila dobrim delima niti pomoći koju sam činila za druge, a onda mi se desi da čujem kako nas ljudi pljuju, mene i moje kolege: “Što oni ne daju?! Što oni ne pomažu?! Puni su para!” To mi je bila škola da se osvestim i vidim da nije pogrešno reći kada ste nekome pomogli. To je ponos, a ne za skrivanje. Toliko sam dala u humanitarne koncerte, u humanitarne svrhe, toliko sam pomagala ljudima koji nemaju, pa to ne može da se kaže broj. Toliko sam pomagala da sam mogla da napravim još jednu kuću od one koju imam u posedu. Bez skromnosti, bez preuveličavanja, toliko sam dala, a možda i više, ali sve je uvek od srca – rekla je ona za “Republiku”.

PRess Serbia