Booking.com
Estrada VIP

“Ne zanima me šta pričate, ne prilazite mi na nastupu”: Jedna od naših najzgodnijih pevačica fanovima udarila zabranu i šokirala

MARINA VISKOVIĆ POSTALA "DRAGA SAVETA" Opekla se u ljubavi, pa postala mudrija: A ovako priča o koleginicama
Foto: Instagram

Pevačica Marina Visković je objavila video na svom Instagramu u kojem je imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe.


Naime, pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, pre svega iz tehičkih razloga.

– Viskoza ima jednu molbu za vas… Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate – rekla je ona jednom prilikom i dodala:

– Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju – rekla je Marina.

Podsetimo, pevačica Marina Visković ističe da sebe smatra lojalnom i zgodnom devojkom, te da nikada nije dopuštala da joj se mešaju u vezu, kao i da ne voli da je tu po sredi bilo koja treća osoba.

– Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje jer sam dobra riba! Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da – kaže Marina i dodaje da nikada nije bila ljubavnica:

– Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve – rekla je Marina za “Republiku”.

PRess Serbia