Booking.com
Lifestyle Company Fashion

Uz Liscu je svaki dan- Dan zaljubljenih

Uz Liscu je svaki dan -Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je verovatno praznik o kome se svake godine najžešće raspravlja – dok ga jedni ne podržavaju, oni koju su sveže zaljubljeni ga jedva čekaju.


I bez obzira na to u koju kategoriju spadate, ovaj praznik vas svakako navodi na razmišljanje o očekivanjima i pokazivanje pažnje u vašim vezama. A ipak – šta je znak prave ljubavi? Večera uz sveće? Buket ruža? Poklon? Da li je iznad svega to što vas neko podržava svakog dana, u dobru i zlu, i deli sa vama i smeh i suze?

Uz Liscu je svaki dan -Dan zaljubljenihZato predlažemo da ne čekate jedan dan u godini, već da pokažete svoju naklonost u bilo kom trenutku. A ako želite da razmazite sebe ili svoje najmilije nečim lepim kako bi se i oni osećali isto, pogledajte najnovije modele Lisca prolećne kolekcije.

U narednim mesecima razmazićemo se sa još više čipke i luksuznih detalja, a već su u prodaji i prvi modeli svežih, ženstvenih kolekcija donjeg veša – najavljujući romantično, čipkasto proleće.

Uz Liscu je svaki dan -Dan zaljubljenihOdlično pristajanje za širok raspon veličina, udobnost uz pravu količinu elegancije i prirodnih materijala kombinuju najpoželjnije krojeve i modne novitete u bezvremensku kolekciju. Pa kada razmišljate o ljubavi, stavite sebe na prvo mesto!

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia