Booking.com
Lepota i zdravlje Saveti

Svaka kuća u Srbiji ga ima, a od njega kosa raste kao luda – besplatan trik daje sjajne rezultate!

Evo kako da KOSA ostane što duže čista!

Za omiljeno piće Srba se oduvek govori da je lek, a sad se upotrebljava i za rast kose i bukvalno leči sve probleme koji se toga tiču.


 

Kosa često predstavlja jedan od zaštitnih znakova svake žene. Način stilizovanja kose je važan, jer može da učini da lice izgleda mladoliko i da dođe do izražaja. Međutim, mnoge žene imaju problem sa rastom kose.

Ipak, postoji rešenje, a to je verovali ili ne, rakija. Da, dobro ste pročitali! Mnogima ovo izgleda neverovatno, međutim, rakija ima funkciju podsticanja cirkulacije što će da ubrza proces rasta kose.

Potrebno je da ravnomerno rasporedite manju količinu rakije na celo teme, vodeći računa da ne pokvasite vrhove kose, kao i celu dužinu kako ne biste isušili vlas.

Dakle, rakiju je potrebno da umasirate kružnim pokretima u teme glave, a zatim da nagnete glavu na dole i nastaviti sa masiranjem. Osećaj toplote i peckanja ne bi trebalo da vas brine budući da je to znak da je rakija podstakla proces cirkulacije.

Ovaj trik može da donese velike rezultate, međutim važno je da ne preterujete, dovoljno je da postupak uraditi jednom do dva puta nedeljno, kako navodi “Stil”. Takođe se savetuje da se uz kombinaciju sa rakijom koristi neko ulje, kao što su grožđano, kokosovo ili maslinovo.

(sd.rs/pixabay)

PRess Serbia