Booking.com
Početna » VIP » SAŠA POPOVIĆ JE SA OVOM PEVAČICOM BIO 2 GODINE U VEZI I UPRKOS TOME NIJE SE LIBIO DA JE IZBACI IZ “GRANDA” EVO KOJI JE BIO RAZLOG!
Džet-set VIP

SAŠA POPOVIĆ JE SA OVOM PEVAČICOM BIO 2 GODINE U VEZI I UPRKOS TOME NIJE SE LIBIO DA JE IZBACI IZ “GRANDA” EVO KOJI JE BIO RAZLOG!

"MOGU SADA DA ODEM I DA SE VIŠE NE VRAĆAM" Saša Popović otkrio kad NAPUŠTA "Grand", evo šta kaže o penziji
Foto: ATA Images

Saša Popović svojevremeno je izbacio mnoge pevačice iz Granda, jer su se fotografisale golišavih grudi, a među njima bila je i Zlata Petrović.


Iako su nekada bili u vezi, a nakon raskida ostali u izuzetnim odnosima, Popović je rešio da izbaci i Zlatu, jer je smatrao da su prekršena stroga pravila kuće, te da se na taj način narušava ugled Granda.

“Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna”, rekla je Zlata gostujući nedavno u jednoj emisiji.

Malo je poznato da je ona bila i u vezi sa sadašnjim direktorom Granda, a kako je i sama istakla pored njega se dve godine osećala kao princeza.

“Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji – izjavila je ranije pevačica.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Objektiv/Kurir

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia