Pevač Saša Kovačević ne krije da već nekoliko godina priželjkuje da postane otac, pa i na Instagramu ume da objavi fotke sa mališanima.

“Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Ja obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima”, rekao je Saša u intervjuu za Blic.

A na  pitanje novinara da li u ovoj 2017. možda i postane tata, s obzirom na to da je u karijeri postigao mnogo toga do sada i da si se afirmisao kao pevač i muzičar, Saša kaže:

“Što se karijere tiče, može se i sledeće godine očekivati mnogo toga, a što se dece tiče, to ne smem da garantujem. Takve se stvari jednostavno ne planiraju. To se desi”.

Saša je inače u dugoj vezi, pa se samo nameće pitanje da li je sa svojom devojkom Jovanom nekada pričao o potomstvu?

“Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Zasada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej”, iskren je pevač.