fbpx
Music News

Promocija nove pesme Anabele i Đuke „U mraku“!

anabela 1

Dok njena duetska pesma sa Bobanom Rajovićem “Preventiva” broji sve više pregleda, Anabela Atijas ne miruje već aktivno radi na novim muzičkim projektima.

Međutim, ovog puta se odlučila za novi duet i to sa pevačem koga ćemo sve češće slušati na ovim prostorima i uopšte u celom regonu, jer Đuka Đuranović već ima nekoliko hitova iza sebe, a nova pesma sa već pomenutom Anabelom ‘‘U mraku’‘  je odmah izmamila i prve pozitivne komentare.

anabela 3 anabela 2 anabela 6

Pesma je snimana pod okriljem fenomanalne produkcijske kuće BR-Enter music. Muziku su radiliBorislav Domazet i Marko Dragić poznatiji široj javnosti kao DJ Comi, tekst je pisao naravnoBorislav Domazet, dok su aranžman radili Almir Ajanović i Damić Bečić. Video produkcija novog spota je poverena DMSat.

anabela 8 anabela 7 anabela 5

Promocija ove pesme je upriličena upravo sinoć u u restoranu  Inter Hollywood na Ledinama, koja je ujedno bila i  Đukin mini koncert, koje poznat po pesmi ”U kafanu” i drugim. Među poznatima podršku su pružili: Boban Rajović, ”Profesori” kafanskog fakulteta i druge kolege i saradnici, dok je Anabeli najveća podrška bila ćerka Luna.

Pogledajte spot:

PRessSerbia/Beogradnocu.com

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close