Booking.com
Reality Zadruga

Procurio tajni razgovor Anđele i Zvezdana, pokušali da prevare sve i obmane, osmislili čitav plan!

ZVEZDAN SE OBRATIO JAVNO: Nakon što je Anđelina fotografija sa drugim muškarcem objavljena, ovako reagovao!
Foto: Printscreen youtube/ Zadruga official

Pojedini su uspeli da provale da je ipak reč o dogovoru između Andele i Zvezdana


Nakon što se Zvezdan Slavnić posle prevare s Majom Marinković bez problema vratio Anđeli Đuričić, društvene mreže preplavili su komentari da se Crnogorka ponizila kao nikada pre jer mu je prešla preko svega i prihvatila ga ponovo u zagrljaj.

Međutim, pojedini su uspeli da provale da je ipak reč o dogovoru između Andele i Zvezdana, koji su ubacivanjem Maje u njihovu priču napravili žrtvu od Đuričićke, pa joj se usled svega povećala podrška javnosti, a samim tim i potencijalna pobeda u rijalitiju, što je bio njihov plan otpočetka. Kao povod za ovu teoriju poslužio je razgovor između njih dvoje, koji se odigrao u ekonomskom dvorištu. Naime, dok su se mirili, njih dvoje su skinuli bubice, ali se i dalje čulo njihovo šaputanje, kojim su otkrili da sve ide onako kako su planirali.

– Nedostajala si mi, tvoj zagrljaj ima težinu, Ana mi nikad nije falila kao ti sada, ali moralo je ovako, sećaš se šta smo pričali. Svi su progutali ovo, prošlo nam je, ideš ravno na tron! Ništa nam više neće stati na put, kunem se u svoje zdravlje, zakuni se i ti – samo nas dvoje do kraja rijalitija – šaputao je Zvezdan Anđeli, dok ga je ona grlila i mazila:

– Obećavam. Neće ništa da bude, samo ja i ti. U zdravlje tvoje se kunem, neće!

Pošto je palo pomirenje, kao i dalji plan odvijanja njihovog obnovljenog odnosa, o kom su se Anđela i Zvezdan dogovorili bez bubica, vratili su se u izolaciju. Ipak, do vrele akcije nije došlo pošto je Anđela insistirala na maženju da bi nadoknadila propušteno vre- me bez njegove pažnje i dodira. S druge strane, Maja Marinković, kako se i očekiva- lo od nje, nije bila ucveljena, već je stoički podnela to što se Zvezdan brzinom svetlosti vratio bivšoj.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

PRess Serbia