Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Istina o obrazovanju “Zvezde Granda”: Iznenadićete se kad čujete koji je fakultet završila Nikolina Kovač!
Estrada VIP

Istina o obrazovanju “Zvezde Granda”: Iznenadićete se kad čujete koji je fakultet završila Nikolina Kovač!

Nikolina Kovač priznala da joj život nije bajkovit
Foto: Printscreen/TV Pink

Samo mali broj estradnih umetnika se može pohvaliti fakultetskim obrazovanjem. Pored Nede Ukraden, Zdravka Čolića, Zorice Brunclik, još nekolicina njih ima fakultetsku diplomu a u ovaj niz spada i zvezda „Granda“ Nikolina Kovač.


Naime, malo ko zna da je Nikolina diplomirala na katedri za novinarstvo i na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a pre četiri godine je odbranila svoj završni rad na temu „Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj“.

U jednom od svojih intervjua, Nikolina je istakla da iza svakog položenog ispita stoje neprospavane noći.

Iako joj je bila velika želja da završi novinarstvo, ljubav prema muzici je bila veća. Nikolina je napravila pauzu od studija zbog učešća u „Zvezdama Granda“, a nakon toga je i ostala na estradi.

– Studije žurnalistike na državnom fakultetu u istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine. Posle toga su se desile “Zvezde Granda”, preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza. Ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje. Tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskoristila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomirala – napisala je Nikolina ranije na društvenim mrežama.

Izvor: PressSerbia/24sedam

PRess Serbia