Booking.com
VIP Estrada

Ispovest našeg pevača posle dugogodišnje medijske pauze: Progovorio o razvodu sa koleginicom, braku sa 25 godina mlađom!

Husa Bit Strit, zvezda 90-ih, pozitivan na koronavirus
Foto: Instagram

Nekadašnji frontmen poznate dens grupe “Beat Street” Husein Alijević Husa godinama se već ne eksponira, a sada je posle duže medijske pauze progovorio o detaljima iz svog života.


On je ponovo došao u žižu interesovanja zbog filma “Nedelja” gde će oživeti lik legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

U jednom periodu svog života doživeo je velike poslovne i privatne turbulencije, razveo se od dugogodišnje partnerke Dušanke Dekić Bebe sa kojom je činio grupu “Beat street” i dobio ćerku.

Na pitanje u kakvim je odnosima danas sa Bebom, sa kojom ima ćerku, odgovorio je:

– Dorotea je moje sunce. Imam dva mlađa brata i uvek sam želeo da imam ćerku. Kada se rodila za mene je to bio veći uspeh od svih sa Beat Streetom. Raste u pravu lepoticu i prepametna je. Ima izuzetan osećaj za umetnost. Trudim se da sa njenom mamom budem ok.

Husa je na samom početku otkrio čime se danas bavi.

– Moja primarna delatnost je komponovanje pa sam tako angažovan svih ovih godina u svom studiju odakle su izašle neke divne pesme koje su otpevali razni naši i inostrani popularni pevači. Pored toga u poslednjih par godina uradio sam veliki broj radio i tv reklama u kojima pevam, slušate me svaki dan, a ni ne znate da sam to ja. Navikao sam par godina da sam iza scene, ali ćemo to sad malo promeniti.

Pevač se dotakao iz svog teškog detinjstva.

– Ceo život mislim da sam rođen pod srećnom zvezdom. Odrastao sam u siromašnoj porodici ali punoj ljubavi. Već sa 18 godina sam lepo zarađivao od svojih talenata i bilo mi je u početku čudno da me plaćaju za nešto što volim da radim. Naravno nije sve bilo bajno i sjajno jer je život rolerkoster i voleo bih da zaboravim zapravo da se nije ni desilo bombardovanje naše zemlje ’99. godine koje je veoma negativno uticalo na moja shvatanja o životu. Iza toga je usledio i loš period za mene. Ali sam naučio da se iz veoma teških stvari koje se dese u životu nauče mnogo važne lekcije.

Nakon razvoda od Bebe, Husa je sreću pronašao kraj 25 godina mlađe pevačice Andree Došen, sa kojom je dobio dete.

– Kada pričamo o Andrei prva stvar koja upada u oči je ta razlika u godinama koju zapravo svi kad nas upoznaju više i ne primećuju. Toliko smo par u pravom smislu te reči dopunjujemo se. Ja se šalim da smo posvađali generacije jer je moja mama generacija njene babe ali kada je ljubav prava i iskrena to svi vide i podržavaju. Hana nam je donela puno sreće i novu dimenziju u našem odnosu. Mogu da kažem da sam srećan jer sve u životu ide iz kuće i voleo bih da to tako i ostane bez obzira ne sve što život može da donese.

Alijević je priznao i da ima neostvarene želje.

– Neostvarene želje vezane su za moj dom. Rođeni sam Beograđanin ali još uvek se nisam skućio kako bih želeo. Verujem da ću i tu želju ispuniti, a voleo bih bez obzira na zrele godine u kojima sam da Hana i Dora dobiju još neku seku ili brata.

Izvor: PressSerbia/Informer

PRess Serbia