Booking.com
Travel

Povoljna ponuda na grčkom ostrvu: Ručak za osam, a ležaljka samo tri evra

U ovom selu vladaju žene: Muškarci samo klimaju glavom

Jedno od omiljenih odredišta srpskih turista je definitivno Krit, za koji većina smatra da nije preskup i da pruža odličnu vrednost za uloženi novac, u poređenju sa nekim drugim destinacijama u Grčkoj.


 

Cene trajekta za Krit su takođe važne za putnike. Najisplativiji način da stignete na Krit je putovanje brodom ili trajektom. Sedište na brodu iz Atine za Krit košta oko 30-40 evra po osobi. Trajekti su obično veliki i opremljeni neophodnim sadržajima kao što su restorani, kafići i palube za uživanje u pogledu.

Kada putujete avionom, različiti faktori mogu uticati na cenu, uključujući sezonsko doba i vreme rezervacije karte. Na primer, putovanje iz Beograda čarter letom može koštati oko 180 evra.

Kada je reč o obilasku Krita, autobus je jedna od najboljih opcija. Autobusi pokrivaju gotovo sve oblasti ostrva po pristupačnim cenama, varirajući u zavisnosti od destinacije. Iznajmljivanje automobila je takođe popularna opcija, pri čemu cene variraju od oko 30 evra dnevno za standardni ekonomični automobil.

(24sedam.rs/pixabay)

PRess Serbia