Booking.com
VIP Džet-set

Dušica Jakovljević odala najveću tajnu koju javnost nije znala

Dušica Jakovljević sa Milošem Dimitrijevićem i naslednicima odmara u Turskoj
Foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, ispričala je u emisiji od Ognjena anegdotu koja joj se dogodila i nasmejala sve.


Naime, Jakovljevićeva je otkrila detalj iz provoda sa drugarima, a u sve je na kraju bila umešana folk pevačica Viki Miljković.

– Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo – rekao je Ognjen u emisiji Amidži šou.

– Moram da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda.

– Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan… Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu “Taske”, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: “Viki Miljković”. Kaže ona: “Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?” Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia