fbpx
Reality Zadruga

Đekson LJUBOMORAN: “ODVALIĆU GA AKO TI JOŠ JEDNOM PRIĐE!”

Đekson LJUBOMORAN: "ODVALIĆU GA AKO TI JOŠ JEDNOM PRIĐE!"

Kontroverzni par Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški svojom komplikovanom vezom intrigira čitavu javnost, a nakon niza skandala koje je priredila Mina, nanosivši sebi povrede, ovoga puta svađu je započeo popularni reper.


Naime, iako nije želeo da pokazuje šta zaista oseća prema Mini, Đekson preksinoć nije skrivao emocije, te je tako otvoreno pokazao svoju ljubomoru zbog novog ukućanina – Nikole Arsića.

Kako je Nikola želeo da utiče pozitivno na Minu da ne bi klonula psihički, njihova bliskost je bila glavni okidač za raspravu koju je pokrenuo Đekson. On je u garderobe

“Imaš dve opcije. Mnogo sam žrtvovao zbog tebe. Ili mu ti kaži, ili ću ja da mu priđem i kažem da ću da ga odvalim ako ti još jednom priđe. Okrenuo sam leđa na pet sekundi! Što ne smara druge devojke, nego tebe?!”, rekao je Đekson, dok je Mina pokušavala da ga smiri zagrljajima.

“Molim te, smiri se. Ti nisi ovo, nisi ovakav! Samo tebe volim, ne znam kako ti to nije jasno! Reći ću mu ja, ali ne razumem u čemu je problem? On smara i Anu, češkaju se, ali ja ne radim ništa! Hoćeš da plačem? Evo, izvoli, idi i reci mu”, poručila je Mina, nakon čega je reperu otvorila vrata.

“Nemoj da je smaraš! Imaš 20 devojaka ovde, što moraš nju? Lepo ti kažem sada”, rekao je Đekson Nikoli.

Ipak, kada je usledio detaljniji razgovor između dvojice zadrugara, Nikola je objasnio da je želeo samo da pomogne Mini, a da je ona predložila da Đeksona naprave ljubomornim.

“Lik mi kaže sada da ste se dogovorili da me pravite ljubomornim. Vidi, radi šta hoćeš”, rekao je Đekson, dok se Mina pravdala da to nije istina.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close