fbpx
Džet-set Estrada VIP

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedva preživeli let

filip zivojinovic i aleksandra prijovic
foto: beogradnocu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedva preživeli let: ‘Bila sam jako uplašena!’


Nakon informacije da je Aleksandra Prijović najverovatnije u drugom stanju, ona i njen dečko Filip Živojinović su otputovali u Majami, ali na letu iz Frankfurta u Ameriku su preživeli pravi pakao zbog toga što je otkazao jedan od motora u avionu.

(foto: Instagram/carpediem_fbz)
(foto: Instagram/carpediem_fbz)

Jedan od njihovih saputnika je za Alo ispričao kako je pevačica plakala sve vreme jer se mnogo uspaničila, tako da je čak nekoliko puta i povratila, ali da su stjuardese i Živojinović uspeli da je smire.

“Pre svega moram da kažem da je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami”, ispričala je pevačica za isti list. “Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često avionom putujem na nastupe. Svi u panici, osoblje smiruje ljude na sve strane, mala deca koja su počela da plaču. Sve je to trajalo skoro ceo sat. U trenutku mi je cela porodica prošla kroz glavu i pomisao da li ću ih ponovo videti. Bila sam vrlo uplašena, ali Filip je bio uz mene i on je pokušavao da me smiri. Čim smo sleteli u Pariz, pao mi je kamen sa srca jer sam znala da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala im šta se desilo. Mama se u prvom trenutku uplašila. Bilo mi je teško da posle toga ponovo sednem u avion za Majami.”

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close