Booking.com
Clubbing Beograd Entertainment Music News Region Showtime Srbija Svet Travel VIP Žurka

DAKLE, OVO JE USPEH! Beogradski splav poneo laskavu titulu u Australiji!

the aus pr screen

Beogradski splav našao se među preporukama najuticajnijih australisjkih medija za mesta najboljeg provoda na planeti!

sh2

Beogradski klub na vodi Shake’N’Shake toplo je proporučen “vikend klaberima”, od strane informativnog portala “The Asutralian”, inače najuticajnijeg na ovom kontinetu.

sh 3

The Australian je svrstao srpski klub među “mesta najboljeg vikend provoda” na svetu i to nakon što je njihova ekipa boravila u Evropi, Americi i Aziji gde su obišli na stotine restorana i noćnih klubova.

sh

Egzit je okarakterisan kao jedan od najboljih svetskih muzičkih festivala, Hrvatska je ponela laskavu titulu zemlje najlepših plaža u Evropi, ali je splav Shake’n’Shake oduvao konkurenciju kada su noćni klubovi u pitanju.

new exit event on jahorina in march 2018 1508165811

Uz opasku da su retki klubovi u kojima možete videti lepše ljude, naročito devojke, ali i tako dobro upakovanu ljubaznost osoblja sa sjajnom atmosferom, autori članka navode da će se sasvim sigurno vratiti u Beograd i izaći upravo na ovaj splav.

grebisce jelsa a

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia