Booking.com
Event Izložba News

Izložba koju ne smete propustiti: Unikatna jaja koja „oduzimaju dah“

U susret uskršnjim praznicima UŠĆE shopping center je priredio za svoje posetioce pravu malu umetničku poslasticu.


 Izložba koju ne smete propustiti: Unikatna jaja koja „oduzimaju dah“

Nesvakidašna jaja, optočena zlatom, kristalima, slonovačom, svilom i čipkom koja su nastala čarobnim umećem Branke Bogdanović, koju nazivaju crnogorskim Faberžeom imaće jedinstvenu priliku da uživo vide brojni posetioci Ušće Shopping Centera danas tokom izložbe na Centralnom trgu.

Branka je do sada je ukrasila više od 200 jaja, svako je unikatno i svojevrsna priča za sebe, a ovo je prvi put da ovakva jaja mogu pogledati u Beogradu.

 Izložba koju ne smete propustiti: Unikatna jaja koja „oduzimaju dah“

Ona je inače samouka slikarka, koja je kako kaže svoju ljubav prema umetnosti i slikarstvu pretočila na ljusku jajeta od kojh pravi prava mala umetnička dela. 

– Većina jaja koja sam napravila su veoma složene konstrukcije, poput kutijica na preklop, a unutra su presvučena svilom, optočena čipkom, poludragim kamenjem – kaže Branka.

Posetioci će tokom izložbe imati priliku da pogledaju više od 35 umetničkih jaja, kao i da se posavetuju sa umetnicom na licu mesta oko ukrašavanja jaja za predstojeće Uskršnje praznike.

Tokom rođendanskog meseca posetioci UŠĆE Shopping Centera imaju priliku da učestvuju u velikoj nagradnoj igri u kojoj je pripremljeno čak 2.404 nagrade od kojih je glavna nagrada put u New York za osam osoba.

Od ostalih nagrada, UŠĆE je pripremilo čak 2.400 šoping kartica za sve posetioce, a pravo učešća  mogu da steknu  kupovinom od preko 5.000 dinara sa najviše dva računa. 

UŠĆE Shopping Center će u petak 14.04.2017. godine, raditi po skraćenom radnom vremenu do 18 časova, dok u nedelju na Uskrs neće raditi. U subotu 15. i u ponedeljak 17. aprila Centar će raditi normalno.

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia