Booking.com
Kultura Music News

Divna Ljubojević dobila priznanje izdavačke kuće

Divna Ljubojević dobila priznanje izdavačke kuće PGP RTS za najprodavaniji album

Divna Ljubojević dobila priznanje izdavačke kuće PGP RTS za najprodavaniji album


Nikad u istoriji ove kuće disk sa duhovnom muzikom nije bio najprodavaniji, primetila je Divna Ljubojević obraćajući se prisutnima u muzičkoj radnji “Metropolis” pre nego što joj je u ime izdavačke kuće PGP RTS uručeno priznanje za najprodavaniji album u 2016. godini.

Početkom ove godine PGP RTS je izdao CD “Antologija najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka” koji predstavlja presek onoga što je Divna sa svojim horom “Melodi” snimala u proteklih 25 godina.

Taj album je postao najprodavaniji u toku 2016. godine. Našoj slavnoj interpretatorki duhovne muzike priznanje je uručio Radmilo Cvijović direktor PGP RTS.

“U vreme jubileja, kada PGP RTS slavi 65 godina postojanja, radosni smo što je najprodavaniji album postao CD maestralne Divne Ljubojević. Divna je do sada objavila 25 albuma, a ovaj nagrađeni je prvi koji je izašao iz PGP RTS. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju”, kazao je Cvijović.

divna

Divna Ljubojević je zahvalila i naglasila da je priznanje koje primila ohrabrenje za ljude koji misla da duhovnu muziku treba slušati u senci.

“Ljudi koje vole duhovnu muziku treba da znaju da je duhovna muzika divan čulni užitak i da bez ikakvih predrasuda idu na koncerte. Ova nagrada je za mene jedno veliko bravo za 25 godina mog postojanja i opstajanja na sceni. Znam da se bavim bezvremenom muzikom i srećna sam zbog toga”, kazala je Divna Ljubojević.

Ona je tom prilikom predstavila studijsku verziju singla “Od kada tebe ne volim”, obradu hita Bajage i instruktora u aranžmanu i produkciji Voje Aralice, te naglasila da je saradnja s njim bila neobična.

“Ispalo je na kraju sve fantastično. Dobijala sam puno podstreka od njega i njegove ekipe za nešto što sam mislila da je bilo u prolazu. U Vojinom aranžmanu je pesma koju smo snimili dobila komentare poput – anđeoska muzika, anđeoski glas. Srećna sam zbog toga i Voji poručujem da ćemo saradnju nastaviti”, kazala je Ljubojević.

I Aralica je zahvalio Divni Ljubojević na izuzetnoj saradnji poručivši:

“Veliki su producenti oni koji imaju priliku da rade sa najvećim umetnicima. Rad sa Divnom to najbolje potvrđuje i za mene predstavlja neprocenjivo iskustvo”.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia