Booking.com
VIP Estrada

Bolest prekinula sreću u porodici Grašo: Petrova menadžerka potvrdila tužne vesti

PETAR GRAŠO JE LEPA PROŠLOST Danijela prvi put javno o raskidu! Ostavio je zbog 15 godina mlađe, a s njom pevačica pila kafu
Foto: Instagram

Bolest Petra Graša prekinula radost


Neosporno je da brak Petra Graša i Hane Huljić prija novopečenim supružnicima i odskoro roditeljima devojčice Albe. Muzičar koji je dugo bilo zakleti neženja prolazi kroz novu neotkrivenu životnu etapu i lagano joj se prilagođava, a sve mu pada lakše uz osmehe njegove dve princeze. Ni slutio nije Grašo kakva će to ljubav oca i ćerke biti, niti je pomišljao da će mu devojčica koja neodoljivo podseća na mamu ukrsti srce do te mere da je u poslednje vreme zbog njeg muziku, svoju veliku ljubav, zapostavio.

Sve svoje vreme koje je šarmantni Hrvat ranije provodio u muzičkom studiju pripremajući za publiku nove projekte, sada troši na svoju naslednicu kojoj ispunjava sve želje, a shvativši da to nije najbolje rešenje na duže staze, jer mu se uskoro bliži i veliki beogradski koncert, odlučio je da napravi balans, što po svemu sudeći nije uspeo.

Budući da su ga profesionalne i roditeljske obaveze preokupirale, te da danima nije stizao da jede i spava kako dolikuje došlo je do premora te je Petar završio u bolnici, piše Story. Po priči njegove menadžerke Martine Podgorski drastično mu je pao imunitet, krvna slika se srozala te se u organizmu stvorio kolaps zbog čega su ga odvezli u obližnju kliniku gde su mu dali prvu pomoć.

– Primio je vitaminsku injekciju te nema govora o nekim težim situacijama i bolnici – poručila je za medije njegova pomoćnica, čime je smirila Grašove fanove i sve one koji se nadaju njegovim nastupima.

Uz Graša je supruga Hana, koja nastoji da mu svojim šarmom povrati osmeh na lice.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia