Booking.com
News VIP

Nadica Ademov zapalila društvene mreže najavom za „Šapat vetrova“!

Nadica Ademov zapalila društvene mreže najavom za „Šapat vetrova“!

Već mesecima Nadica Ademov predano radi na pripremi svog prvog albuma kojim će obeležiti i deset godina uspešne muzičke karijere, a koliko publika željno čeka njene nove pesme uverili smo se kada je dovela društvene mreže do usijanja objavivši prvu fotografiju i naziv albuma.

mmm

Mlada folk zvezda postavila je na svoje profile crno-belu fotografiju na kojoj je u elegantnom ali seksepilnom izdanju kao i naziv „Šapat vetrova“ što će biti i ime njenog albuma prvenca. „Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave…“ stih je koji je podelila sa svojim pratiocima a čitava najava izazvala je salvu reakcija i pohvala. – Moj prvi album „Šapat vetrova“, maj 2022. – napisala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i objavila i da će svi spotovi moći da se vide na njenom novootvorenom youtube kanalu. Koliko Nadica ne prepušta ništa slučaju govori i podatak da će biti umetnik koji je po prvi put posle više decenija na jednom projektu okupiti sve najtiražnije i najuspešnije autore sa ovih prostora, da će sve pesme imati spotove koje uveliko snima po zemlji i inostranstvu kao i da je za potrebe promocije izdvojila pravo bogatstvo jer želi da se na taj način oduži publici koja je već deset godina prati i podržava. Ako se na sve to doda činjenica da ona važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije ni čudo što je sve ovo izazvalo ogromnu pažnju i pre premijere.

Foto: Miomir Milić

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia