Booking.com
Estrada VIP

Milica o ljubavi sa Dačićevim sinom: Otkrila čime ju je osvojio, a evo šta je rekla o Ivici

Milica o ljubavi sa Dačićevim sinom: Otkrila čime ju je osvojio, a evo šta je rekla o Ivici
ATA Images

– Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više – rekla je Milica.


Mlada pevačica Milica Jokić u vezi je sa Lukom Dačićem, sinom političara i predsednika Narodne skupštine Srbije, Ivice Dačića, a ona je sada otkrila detalje ljubavne romanse.

Milica je naglasila da političara poštuje dugi niz godina i otkila kakav je on privatno, a ispričala je i kako je njeno i Lukino prijateljstvo preraslo u ljubav.

– Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo pre svega duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pevam ”Kad zamirišu jorgovani”, on tu pesmu voli. Ivica je sjajan čovek, vrlo je ljubazan i normalan i drag. Uglavnom mi je govorio da budem uporna i da slušam samu sebe – rekla je Milica i dodala:

– Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene pre svega poštovao kao pevačicu – rekla je Milica i dodala.

Mlada pevačica je istakla da još uvek ne razmišlja o svadbi i deci, te da joj je sada karijera na prvommestu.

– Rano je da pričam o svadbi i bebi… Tek smo na početku. Iskreno, sada mi je karijera na prvom mestu – kaže Milica i otkrila Luka nije ljubomoran.

– On je meni pre svega dobar prijatelj i drug, a ljubav se desila posle Egipta… Luka dolazi često na moje nastupe. Nije ljubomoran, on je divan, pristojan i lepo vaspitan dečko – rekla je Jokićeva.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Telegraf

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia