Booking.com
VIP Estrada

ŠA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON RASKIDA SA TAROM “Uvek ja ispadnem najgori”: Pa opleo po braku sa Ivanom

ŠA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON RASKIDA SA TAROM "Uvek ja ispadnem najgori": Pa opleo po braku sa Ivanom
Foto: Printscreen/Instagram

Vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo raskinuli odjeknula je u javnosti, a sada se reper prvi put oglasio tim povodom.


– Neću da komentarišem svađu sa Tarom, uvek ja ispadnem najgori. Svi me jašu, svi su me osudili što sam se razveo, a brak mi je bio k**ac – bilo je sve što je Nenad Aleksić rekao za “Alo”.

Podsetimo, kao jedan od razloga za raskid Nenada i Tare spominje se i navodna brutalna svađa i lom po stanu gde su prisustvovali i još neki bivši zadrugari. Kako je jedna njihova komšinka rekla za “Blic”, reper je vikao iz sveg glasa, a iz stana se čula lomnjava, a njegova devojka je raščupana i uplakana sa kesama i ljubimcem pobegla iz zgrade.

– Dan pre njihove svađe Nenad je neku crnku uvodio u stan, Tara nije bila tu. Posle više pod pola sata su izašli iz stana zagrljeni i ušli su u auto. Nakon duže vremena Nenad se vratio sam, nakon 20 minuta je došla Tara, ali i ostatak društva, pa su svi bili zajedno, provodili se. E sutradan je nastao ozbiljan haos. Do večernjih časova sve je bilo u najboljem redu, ali posle toga vriska, lomljava, udaranje, ne može da se opiše. Toliko su vikali, orila se zgrada cela, zabrinula sam se – priča komšinica i dodaje:

– Moja terasa gleda ka parking placu na koji Nenad parkira automobil, u jednom trenu sam izašla da vidim šta se dešava, čula sam da lupaju vratima od stana, pa sam pretpostavila da će neko da izađe. Sa terase sam videla Taru kako u jednoj ruci drži kese, a u drugoj tu kucu koju su zajedno kupili. Uplakana je pominjala raskid i otišla kod drugarice, a Nenad je u tom momentu bio na vratima i uz psovke i grozne uvrede joj sručio: “Nisam ti ja kao oni tvoji na koje si navikla”. Ona je jecala, bila je raščupana i očigledno da je do sukoba došlo, to je bila prava horor scena. Nakon toga se vratio u stan, a ona se vraćala nije.

Komšinica otkriva i da je reper nakon raskida nastavio dalje i delovao raspoloženo, dok Taru u kraju nisu videli.

Mislila sam da se oni vole, posle ovoga sam ostala u šoku. Imam malu decu, potresli su se, nije to igranje, ludnica je u njihovom stanu bila. Nenada smo malopre videli, javio se, veseo je i razdragan, ne deluje da pati. Ali ono što deluje je da su se stvari među njima definitivno promenile – zaključila je za “Blic”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia