Booking.com
News

Čipka i čokolada u DKC 30. maja

Predstava Čipka i čokolada u prostoru Dečijeg kulturnog centra DKC 30. maja

Predstava Čipka i čokolada u prostoru Dečijeg kulturnog centra DKC 30. maja[divider]

Poštovani,sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na 30-u predstavu “Balkanski seks i grad – Čipka i čokolada” koja će ponovno biti predstavljena beogradskoj publici 30.05.2016.god. u 20:30 h u prostoru Dečijeg kulturnog centra (DKC), Takovska broj 8.

Predstava Čipka i čokolada u prostoru Dečijeg kulturnog centra DKC 30. maja

Premijera ove predstave održana je u UK ”Vuk Karadžić” u Beogradu 20.02.2016.godine pred prepunim gledalištem i uz prisustvo ogromnog broja medija, kako štampanih tako i elektronskih. Predstava je odmah osvojila srca gledalaca, a do sada je odigrana 29 puta (svaki put pred prepunim salama) kako u Beogradu tako i u gradovima širom bivše Jugoslavije. Ne pamti se skoro da je jedna predstava za tako kratko vreme izazvala toliko interesovanje i pohvale javnosti. Predstava je osmišljena kao jedna komična priča u kojoj jedna plavuša po imenu Čupka i jedna crnka po imenu Čarna kao dve najbolje drugarice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su na komičan način u ovom scensko-muzičkom performansu. Radnja predstave je smeštena u TV šou pod nazivom ”Opušteno”, a sama ideja je izazvala odličnu interakciju sa publikom.

Predstava Čipka i čokolada u prostoru Dečijeg kulturnog centra DKC 30. maja

Nasmejećete se uz predstavu “Balkanski seks i grad – Čipka i čokolada” jer je to uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” koja na duhovit način obrađuje mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Glumci će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Američka serija ,,Sex i grad” osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije,Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Mikan Kozomara igra zgodnog zavodnika. Čarna, koju igra Milena Matić-Lasić je još uvek slobodna i traži čoveka svoga života a Čupka, koju igra Ana Sakić je srećno udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme.

U predstavi glume: Ana Sakić – Čupka, Milena Lasić – Čarna, voditelj je Mikan Kozomara a specijalni gost je Frano Lasić. U muzičkom delu predstave učestvuje operska pevačica Gabrijela Ubović, a svaka predstava ima i gosta iznenađenja.

Predstava ”Čipka i čokolada” je nastala po istoimenom romanu koji su napisali Danijela Božičković Radulović, Antileta Ana Živković i Stanko Holcer koji je ujedno i producent predstave. Režija je poverena Stanku Holceru uz stručnog konsultanta Franu Lasića.


Knjiga “Čipka i čokolada” je svetlost dana ugledala na sajmu knjiga u Beogradu 2015. godine. Neobična po formi i stilu pisanja čitalačku publiku je osvojila na prvi pogled /prvo čitanje.

Zbog velikog interesovanja javnosti smo odlučili da publici knjigu predstavimo i u pozorišnom formatu.

Hvala Vam što putem Vašeg medija informišete javnost o našoj predstavi, i radujemo se Vašem dolasku na 30-o izvođenje ove predstave.

Vidimo se 30.05. u DKC-u. 🙂

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia