Booking.com
Entertainment Estrada

Marija Šerifović više nema stan u Americi: Evo kako je Saša Popović umešan u sve

"NE POSEDUJU OSNOVNO ZNANJE, NETALENTOVANI SU" Marija Šerifović progovorila žestoko o pevačima današnjice
Foto: Instagram

Pevačica je otkrila da trenutno ne poseduje stan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim je ispričala detalje o svom boravku “preko bare”


U domaćim medijima se mnogo puta potezala priča o nekretnini od 300.000 dolara koju Marija Šerifović navodno poseduje u Americi, zemlji kojoj se vraća u svakoj mogućoj prilici, ali ona je sada rešila da konačno stavi tačku na sva nagađanja.

Naime, pevačica je otkrila da trenutno ne poseduje stan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim je ispričala detalje o svom boravku “preko bare”.

– Moram da idem u Los Anđeles da obiđem ovaj stan što se piše da sam kupila – poručila je ironično za “Ekskluziv” Marija.

– Ja ne posedujem nekretninu u Americi. Nikada nisam imala problem to da kažem. Kada odem tamo, imam bezbroj prijatelja kod kojih budem – dodala je Šerifovićeva, pa istakla da je zbog brojnih obaveza u šou programu Saše Popovića morala da se oprosti od nekadašnjeg stana u toj državi.

– Naravno da sam imala svoju nekretninu od neke 2013. godine, pa sve do dolaska u “Zvezde Granda” – zaključila je priču članica žirija ovog muzičkog talent šou-programa, dodajući da u Los Anđelesu za 300.000 evra nije moguće kupiti stan nego eventualno garažu.

Izvor: Novosti

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia