Booking.com
Entertainment Reality Zadruga Zanimljivosti

Luna pred milionima priznala kako najbolje uživa sa Markom, a onda se obratila Anabeli

U toku NOMINACIJA OTKRIVEN Miljkovićev PLAN! Zadrugari otkrili kako KORISTI LUNU!
Foto: Printscreen/Pink

Nije imala izbora.


Luna i Marko oprobali su se danas u kvizu “Koliko se dobro poznaju parovi”.

Voditelj Ognjen Nestorović iznenadio je zadrugare svojom posetom, pa je objasnio stanarima Bele kuće zadatak koji je ispred njih. Nakon što im je objasnio da će proći kroz 10 intimnih pitanja i da će na kraju neko od njih dobiti lepu nagradu.

Tokom igre, Luna i Marko se nisu pokazali najbolje, s obzirom na to da su izvukli pitanja o kojima Miljković nije hteo da komentariše. Pitanje koje je privuklo pažnju jeste o Luninim bivšim ljubavima, o kojima Marko nije hteo da priča.

– Ja sam odavno to rekao, o njenim bivšim momcima ja ne želim da pričam i to je to – izjavio je Marko. Nakon što su izvukli pitanje:

“Navedite omiljenu pesmu vaše voljene osobe”, Luna je napisala pesmu Markove bivše ljubavi, Ene Popov “Naivna” i pored nje stavial srce, Miljković se sa izborom pesama našalio.

Luna pred milionima priznala kako najbolje uživa sa Markom, a onda se obratila Anabeli

Kratka rasprava između ljubavnog para desila se kada su dobili pitanje da navedu omiljenu pozu u intimnom činu, jer je Marko napisao da voli pozu otpozadi, što je iznerviralo Đoganijevu.

– Dečko zna da me ta poza na stolici smara, zato smo i uzeli stolicu da bi bili kreativniji! Izvini mama molim te. Pričali smo o tome, ja srks sa tobom volim na stolici, a ti to nisi napisao, nego si napisao otpozadi – rekla je Luna.

Marko i Luna nisu se baš snašli u kvizu, pa je krajnji rezultat njihovog kviza iznosio samo jedan bod.

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo:

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia