Booking.com
News Entertainment Showtime

Srbin predstavlja Švajcarsku na Evroviziji?

Screenshot 2

Iako je Goga Sekulić svojevremeno najavljivala da će ona predstavljati Švajcarsku na Evroviziji, ta prilika će se izgleda ukazati Srbinu Marku Milosavljeviću koji se zove i preziva kao jedan od naših najpoznatijih DJ-eva.


Reč je međutim o klupskom pevaču, poreklom iz Kragujevca koji perfektno govori nemački, francuski, italijanski a nije zaboravio ni maternji, srpski jezik. Ukoliko bude izabran za predstavnika Švajcarske koja na najveću evropsku muzičku smotru često šalje pripadnike drugih nacionalnosti doseljenih u tu zemlju, direktna protivnica mogla je da mu bude statiskinja iz njegovih spotova za pesme “Još u meni ti živećeš”, kao i duetske numere koju je snimio sa Darkom Filipovićem. Reč je o Isidori Vujadinović, koja se nedavno pojavila i u spotu Vuka Moba i Džala Brata, a prijavila se za ovogodišnju “Beoviziju” u ulozi pevačice. Ipak,
-Ako budem predstavnik Švajcarske, sigurno mi neće biti motiv to da mi je rodna zemlja protivnik. Isidora se pojavljuje u oba moja spota i želim joj svu sreću na svim takmičenjima na kojima bude učestvovala. Ipak, ne bi mi bilo svejedno da budem u konkurenciji sa Jelenom Karleušom koja ima nastupe svetskog ranga, iako iskreno mislim da joj je mesto na “Evroviziji” – poručio je Marko povodom saznanja emisije “Ekskluzivno” da je on mogući predstavnik Švajcarske.
Pogledajte jedan od Markovih spotova:

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia