Booking.com
Intervju Fashion Fitness Lifestyle

Miroslav Žikić – naš poklon damama za Novu godinu!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

PRessSerbia je pripremila za sve dame posebno novogodišnje iznenađenje! Intervju sa Miroslavom Žikićem,  profesionalnim top modelom i fitnes trenerom!


Svi koji na društvenim mrežama vide fotografije Miroslava Žikića, uglavno ostanu bez teksta i pitaju se kako da izgledam ovako? Miroslav kaže da je sve u redu, radu i disciplini. I da se ništa ne može postići preko noći. Pitali smo Miroslava kako protiče njegov dan, kako se nosi sa titulom najboljeg profesionalnog fitnes modela u Srbiji i na Balkanu, ali i kako je biti na snimanju spotova i kampanja sa velikim svetskim zvezdama.

Ukoliko želite da pođete njegovim putem, ili da jednostavno uživate u fotkama, na pravom ste mestu!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Šta te je motivisalo da se bavis fitnesom? Kako se od studenta mašinstva pređe na put fitnes modela?

-Od malih nogu sam želeo da budem lepo građen, tačnije budem kao muškarci koje možemo videti u prestižnim magazinima ili Hollywood-skim filmovima

U svet fitnesa me uveo moj mentor (trener) i prijatelj Saša Dimitrijević, kome sam se 2012. godine obratio sa željom da smršam i napravim telo i eto postigao da od običnog rekreativca postanem takmičar reprezentacije Srbije i Fitness i Fashion Model.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Znamo da je za zdrav život podjednako bitno i fizičko i psihičko zdravlje. Kako podižeš svoj moral i imaš li neke teške trenutke?

– Naravno, psiha, tačnije karakter, je jako bitan ako želimo postići neke rezultate… Samo jaki opstaju i stižu do cilja…mene i danas pitaju odakle mi tolika motivacija, a ja kažem dovoljno je da svakog jutra pogledam sebe u ogledalu i budem srećan i ponosan na sebe (zadovoljan u svojoj koži) i tako motivišem sebe da budem istrajan i disciplinovan i uvek u formi. Da li imam teške trenutke… Vidite, ako nešto radite sa voljom i ljubavlju, onda ništa nije teško, najbitnije je da čovek radi ono sto voli i pronađe sebe.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Koliko je teško biti najbolji profesionalni fitnes model u Srbiji i na Balkanu? Kako izgleda tvoj dan?

– Ako nešto volimo i to radimo od srca verujte da ništa nije teško i da je sve moguće ostvariti ako to zaista želimo… Za mene je ovo način života – životni stil (Fitness Life Style) koji zahteva rad, red i disciplinu na duge staze… Svi mi sami biramo put kako ćemo ziveti…

Ujutro ustanem, spremim obroke za celi dan shodno radu sa klijentima, isplaniram vreme svog treninga i uklapam druge aktivnosti (druženje sa prijateljima, snimanja, slikanja i slično.)

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Izmedju teretane, sređivanja, snimanja i fotkanja, ima li vremena za predah?

– Naravno, ako vreme lepo raspodelimo i uklopimo shodno svim aktivnostima imamo i vremena za odmor (predah), jer je i ono od velike važnosti… Pored ishrane i treninga jako važno je da telo ima odmor i oporavi se za nove radne aktivnosti sledećeg dana. Meni je generalno potrebno oko 8 sati sna.

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Kako izgleda biti na setu sa velikim zvezdama?

– Imati tu čast raditi sa velikim zvezdama meni pričinjava veliko zadovoljstvo i mogu vam reći da su sa svima sa kojima sam sarađivao pre svega i veliki ljudi, jer samo takvi su i pravi profesionalci i prave zvezde!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Da li imaš neki savet za one koji će videti tvoju sliku i poželeti da za mesec dana izgledaju kao ti? Koliko to nije moguće?

– Savet koji bi svima preporučio jeste da se bave bilo kakvim sportom i zdravo hrane, jer na prvom mestu je zdravlje.  Ukoliko treniramo i vodimo računa o ishrani, to je automatski propraćeno lepim izgledom (lepom građom tela). Za mesec dana ne možete napraviti neku vidnu promenu, ali zato nakon 3 meseca treniranja uz adekvatnu ishranu možemo videti prve rezultate, zatim nakon 6 meseci, pa godinu dana, gde se može napraviti ogromna transformacija ukoliko smo sve vreme disciplinovani i vredno radimo na sebi… Rad, red i disciplina na duge staze – ZAGARANTOVAN USPEH!

Miroslav Žikić - naš poklon damama za Novu godinu!

Ako su vam se ove fotke dopale, Miroslava možete pronaći na fejsu Miroslav Žikić i Instagramu.

Nadamo se da vam se dopao naš novogodišnji poklon!

Foto: Miroslav Žikić, privatna arhiva

Izvor: PRessSerbia

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia