Booking.com
Music News

Željko Vasić oduševio obradom fanove i Parni valjak!

ŽELJKO VASIĆ OBRADIO PARNI VALJAK

 

ŽELJKO VASIĆ OBRADIO PARNI VALJAKZvezde pevaju zvezde!

PARNI VALJAK ZA RADIO S: SVE JOŠ MIRIŠE NA- SJAJNO!

 

Radio S je i ove srede tačno u podne predstavio još jednu od ukupno deset obrada iz projekta Zvezde pevaju zvezde. Ovog puta Željko Vasić je  predstavio veoma poznatu baladu Parnog Valjka „Sve još miriše na nju“ koja u njegovoj obradi zvuči osveženo i sjajno, baš kao što su rekli članovi grupe, kada su je među prvima čuli:

Drugačije je i dobro je! Ja kad stvaram pesmu, pravim je za sebe. Intimno i ne razmišljam dokle bi pesma mogla dobaciti. Radim je iz duše. Pa, kad se desi ovako nešto, da je neko još i obradi, savršeno! – izgovorio je tvorac ovog čuvenog hita, Hus iz Parnog Valjka.

Željko Vasić nije skrivao oduševljenje ali je dodao da mu je drago što je baš on u ovom velikom projektu otpevao baš ovu pesmu, koja se mnogo puta do sada pronašla na repertoaru na njegovim  nastupima ali nikada ovako.  Aranžmanski sadržajno i interpretatorski, još snažnije što su zaključili mnogi slušaoci Radija S, kada su je premijerno čuli na Radiju S.

VASIĆ: SA CETINSKIM SAM RAZMENIO TRI REČENICE

Željko Vasić je i muzički producent kompletnog projekta Zvezde pevaju zvezde a koliko je to bilo zahtevno i u isti mah važno za ovog poznatog autora, govori i sam Vasić:

Čast mi je što mi je Radio S ukazao poverenje da radim na ovako velikom projektu. Ovog puta sam prevazisao sve moguće norme i ceo projekat uradio za mesec dana! Veoma zahtevan posao, u svakom slučaju. Nadam se da ce se ljudima dopasti. – rekao je Vasić i vrlo iskreno odgovarao na pitanje voditeljke Radija S Natalije Milosavljević, o tome sa kim je bilo najjednostavnije sarađivati u ovom projektu:

Mislim da sam imao najlagodniju saradnju sa Tonijem Cetinskim. Obradio sam mu pesmu od Atomskog skloništa “Treba imat’ dušu” i  kao i kod ostalih izvođača i kod njega sam se trudio da se aranžmanski prilagodim njegovom ličnom stilu u muzici. A pored toga što sam sa Tonijem komunicirao putem telefona samo, sve smo se razumeli u tri rečenice! Zadovoljan on, zadovoljan ja!  Čućete. – nasmejano je zaključio Vasić.

Obradu Željka Vasića “Sve još miriše na nju” prati  i  veoma zanimljiv art work video spot, koji možete pronaći na you tube kanalu Radija S i najvećeg radijskog projekta na Balkanu, Zvezde pevaju zvezde.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia